ArnosWebdesign.nl
ArnosWebdesign.nl
© ArnosWebdesign.nl 2013
Home Over Portofolio Diensten Nieuws Galerie Contact Gadgets

Onze diensten...

Website design - maken

Er zijn verschillende mogelijkheden, van een simpele website tot een hele complexe, wij kunnen de site voor u bouwen of we kunnen een sjabloon kopen en voor u aanpassen en onderhouden. De prijzen verschillen daardoor nogal van €150,00 voor een simpele website zonder poespas tot €1500,00 voor een website met veel foto’s, design werk en modules. Wij bekijken uw kosten vooraf in een geheel vrijblijvend gesprek, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Website hosten - op het internet plaatsen

Wij kunnen voor u de naam aanschaffen en vast laten leggen, dit kost €10,00 per domeinnaam. Ook kunnen wij uw website hosten, hiervoor zijn er verschillende pakketten van €3,00 p.maand tot €50,00 p.maand.

Website updaten - onderhouden

Als uw website gemaakt is en op internet staat, moet hij waarschijnlijk nog onderhouden worden. Er moeten bv. nieuwe foto’s geplaatst worden, de teksten aangepast of u heeft een aktie of aanbieding etc. Voor het onderhouden van uw site kunt u een abonnement afsluiten wat u per maand betaald, of voor eenvoudige veranderingen kunt u een bedrag per keer afspreken. Dit kan al voor een bedrag vanaf €15,00 per maand of €5,00 per keer.
Diensten